Naša misija

Budi optimizam u svima,
svaki dan

Politika privatnosti dece i Napomena za roditelje i staratelje

Brinemo o privatnosti dece. Svesni smo da dečja upotreba interneta i e-pošte izaziva posebnu zabrinutost u pogledu privatnosti i bezbednosti ličnih podataka.

Podstičemo sve roditelje da proveravaju i prate onlajn aktivnosti svoje dece.

Važeći zakon može dati roditeljima pravo da pregledaju, isprave, ažuriraju, potisnu, ograniče i/ili izbrišu lične podatke koje smo prikupili od njihove dece, ili da odbiju da dozvole dalje prikupljanje, korišćenje ili otkrivanje takvih podataka. Ako to želite, možete nas kontaktirati kao što je navedeno ispod pod „Kontaktirajte nas“.

Vaše dete može da uživa u većini sadržaja i aktivnosti u oblastima za decu bez da nam daje nikakve lične podatke. Na primer, https://www.colgate.com/en-us/products/kids pruža informacije o proizvodima Colgate za decu, kao i obrazovne video zapise koji pomažu deci da steknu zdrave navike. Pored toga, https://www.colgate.com/en-us/bright-smiles-bright-futures pruža usmene obrazovne materijale dizajnirane za nastavnike, roditelje i decu, i ima zabavne aktivnosti za decu.

Ponekad tražimo ili prihvatamo podneske od dece, kao što su umetnički radovi prijavljeni na konkurs, od kojih neki mogu biti postavljeni na našim sajtovima. Takvi podnesci se mogu slati van mreže kao i na mreži. Ako dete ili roditelj žele da objavimo fotografiju ili bilo koje druge lične podatke deteta, potrebna nam je potpisana roditeljska dozvola i obrazac za oslobađanje. Kada nam deca podnesu podneske van mreže, na primer običnom poštom, možemo zadržati sve informacije koje nam dostave. Osim ako ne dobijemo potpisan obrazac za roditeljsku dozvolu, proveravamo sve podneske van mreže pre nego što budu postavljeni i uklanjamo sve lične podatke koje mogu da sadrže pre nego što ih objavimo.

Za uživanje vašeg deteta, možemo da povežemo druge sajtove. Nismo odgovorni za te druge sajtove i savetujemo vam da proverite i njihovu politiku privatnosti.

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije o našim praksama privatnosti u vezi sa decom, kontaktirajte Odeljenje potrošačkih poslova ili:

Kompanija Colgate-Palmolive

300 Park Avenue

Njujork, Njujork 10022

Sjedinjene Američke Države