ODRŽIVOST

ODRŽIVOST

Borba za zdravu
planetu kroz
transparentnost

Za zaštitu vas i planete potrebna su inovativna dela

Danas smo, više nego ikada, svesni krhkosti naše planete i potrebe za zdravim životom. Naša predanost ekološkoj odgovornosti i dobrobiti ljudi pokreće našu inovativnost u održivom pakovanju, dostavi proizvoda i upotrebi sigurnih sastojaka. A idemo i korak dalje, zalažući se za globalno smanjenje korišćenja vode i plastičnog otpada.

recyclable toothpaste tube

Prva tuba za pastu svoje vrste koja se može reciklirati

 

Saznaj više

Transparentnost na delu

Transparentni smo u vezi svega što ide u svaki Colgate proizvod. Od naših formula i sastojaka do načina na koje vam proizvode dostavljamo, što više znate, sa većom ćete sigurnošću Colgate donositi u svoj dom, svojoj porodici.

Veganski

Veganski

Većina naših proizvoda su veganski i ne sadrže sastojke životinjskog porekla, životinjske nusproizvode i pomoćne stvari.

Bez glutena

Bez glutena

U našim proizvodima nema glutena koji se može naći u pšenici, raži i ječmu.

 

 

Bez šećera

Bez šećera

Svojim proizvodima ne dodajemo šećer. Za poboljšanje ukusa koristimo zamene za šećer ili veštačke i prirodne zaslađivače.

Odgovorno proizvedeni

Odgovorno proizvedeni

Mi čuvamo naše ljude i planetu takođe. Naši proizvodni pogoni su sigurna radna mesta za naše timove širom sveta. Pored toga, odlično napredujemo i po pitanju energetske efikasnosti i uštede vode, na svom putu do statusa kompanije s nula otpada.

Saznaj više

Svaki sastojak koji koristimo zdrav je za vas i vašu porodicu

NAŠI SASTOJCI

Svaki sastojak koji koristimo
zdrav je za vas i vašu porodicu

 

Saznaj više