Podrška zdravim osmesima

DOSTUPNA ORALNA NEGA

Podrška
zdravim osmesima

Potreban je pristup nezi da bi se ostvarili zdravi osmehi

Zamislite kada bi svi imali sve potrebne smernice da osmeh održe zdravim. Mogli bismo eliminisati toliko problema oralnog zdravlja koji se mogu sprečiti i lečiti. To je naša vizija, a da bismo je postigli, podižemo standarde oralnog zdravlja sa našim proizvodnim rešenjima i stvaramo zdrave mogućnosti učenja za stvaranje navika koje je lako uraditi.

Težimo budućnosti bez karijesa.

Od podučavanja dve milijarde dece zdravim navikama za oralnu negu do 2025. godine, do stvaranja pristupa dobrim praksama oralne higijene, Colgate® inicijative osiguravaju da nastavimo da činimo oralnu negu dostupnom.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

2 MILIJARDE BLISTAVIH OSMIEHA

Colgate® BRIGHT SMILES,
BRIGHT FUTURES

Skoro 30 godina, program Colgate® Bright Smiles, Bright Futures pruža deci širom sveta besplatne stomatološke preglede i edukaciju o oralnom zdravlju kako bi im pomogao da izgrade zdrave navike tokom celog života. Uz vašu podršku, dotakli smo živote više od milijardu dece. Sada nam je cilj da do 2025. dostignemo dve milijarde.

Saznajte više

 

Činimo oralnu negu jednostavnijom i pristupačnijom

Posvećeni smo tome da kvalitetne proizvode za oralnu zdravstvenu negu i obrazovanje učinimo lako dostupnim sve većem broju ljudi širom sveta. Želimo da svaka osoba, bez obzira na potrebe ili okolnosti, bude u potpunosti opremljena informacijama i alatima koji su im potrebni da bi svakodnevno poboljšavali svoje oralno zdravlje.

Colgate centar za oralnu negu

Colgate® centar za oralnu negu

Imate pitanja o oralnoj zdravstvenoj zaštiti? Imamo odgovore! Posetite naš redovno ažuriran sajt Centra za oralnu negu da biste pronašli korisne članke i video zapise. Obaveštavaćemo vas o najnovijim preporukama za proteze, plombe, umnjake i još mnogo toga, tako da možete da se zaštitite od problema sa oralnim zdravljem u svakoj fazi i svakom uzrastu.

Posetite Centar za oralnu negu

ODRŽIVOST

ODRŽIVOST

Zagovaranje zdrave planete kroz transparentnost

 

Saznajte više