Budi optimizam u svima, svaki dan

Naša misija

Budi optimizam u svima,
svaki dan

Mi verujemo da svako zaslužuje budućnost kojoj se može osmehnuti

Zagovaranje optimizma znači da smo posvećeni stvaranju zdravije planete i radimo svaki dan na stvaranju zdravih osmeha za sve.

Snaga optimizma

Nije uvek lako biti optimista, ali kada donesete tu odluku, ona može biti velika pokretačka snaga za promene u Vašem životu. Delimo priče stvarnih ljudi koji su našli hrabrosti da se smeju i nastave da rade ono što je potrebno da bi svet učinili boljim. Nadamo se da će vas inspirisati da učinite isto!

Osnažujemo svakoga da ovlada svojim oralnim zdravljem.

Svako ima pravo na blistav i čist osmeh. Zato smo posvećeni podizanju standarda oralne zdravstvene nege svuda. Bilo da se radi o stvaranju zdravih novih navika u detinjstvu ili učenju nečeg novog od stručnjaka, mi smo tu da poboljšamo vaše oralno zdravlje.

Učinimo oralnu zdravstvenu negu lako dostupnom

Pokrenuli smo odvažne inicijative širom sveta koje ljudima daju pristup informacijama i resursima o oralnoj zdravstvenoj nezi, kako bi ljudima obezbedili najlepše osmehe za budućnost.

Pogledajte šta radimo

Blistavija budućnost za našu planetu

Stalno tražimo bolje i održivije načine da napravimo naše proizvode i ambalažu, uključujući pronalaženje mogućnosti za korišćenje manje plastike, manje vode i što manje otpada. Na kraju krajeva, zdrava planeta je nešto čemu se svi možemo osmehnuti.

Saznajte više

tuba paste za zube koja se može reciklirati

ODRŽIVOST

Prva tuba za pastu ove vrste koja se može reciklirati

 

Saznajte više

Saznajte šta dobijate

Od veganskih formula i izuzetnih sastojaka do onoga što koristimo u našoj održivoj ambalaži, transparentni smo u vezi sa proizvodima koje unosite u svoj dom.

Saznajte više

Stomatološki stručnjaci

UPOZNAJTE NAŠE STRUČNJAKE

Za vaš osmeh brine se čitav tim

Od akcija koje preduzimamo do proizvoda koje pravimo, naš tim stručnjaka za „osmeha” čini sve da dobijete samo najbolje.

 

Upoznajte naš tim