Zaštiti svoj osmeh uz Colgate Total paste za zube

Colgate Total

Otkrijte liniju proizvoda

Colgate total

Karijes

Plak

Desni

Gleđ

Kamenac

Osetljivost

Izbeljivanje

Svež dah

Broj 1 Preporučeni od strane stomatologa

Pazite na svoj osmeh da biste ga očuvali zaštićenim i zdravim sa našom Total Anti-tartar pastom za zube. Sa jačom 24-satnom odbranom od bakterija*, naša pasta za zube protiv kamenca pomaže da zaštitite cela usta tokom dana obezbeđujući vrhunsko* smanjenje bakterija na jeziku, zubima , obrazima i desni uz jedinstvenu antibakterijsku tehnologiju sa dvostrukim cinkom, naša pasta za zube za kontrolu kamenca takođe vam pruža dugotrajnu aktivnu zaštitu.

Sa 8 neverovatnih prednosti, naša pasta za zube protiv kamenca pomaže da vaš osmeh izgleda sjajno. Štiti od kamenca, karijesa i osetljivosti, dok štiti vaše desni i gleđ. Takođe pomaže da vaši zubi budu prirodno beli i daje vam samouveren svež dah.

*Superiorno smanjenje bakterija na zubima, obrazima jezika i desni u odnosu na redovnu pastu za zube sa fluoridom uz kontinuiranu upotrebu 2x dnevno nakon 4 nedelje.

Colgate Total Original Review

Reviews rating

 

9 Avgust 2023
"Colgate Total Original pasta za zube postala je osnovni deo moje svakodnevne oralne nege. Pruža osećaj dugotrajne svežine i sveobuhvatne zaštite, što ga čini pouzdanim izborom za svakodnevnu upotrebu. Moja usta su čista i zaštićena ceo dan, čak i nakon jela. Primetio sam da su mi zubi primetno čistiji i glatkiji nakon upotrebe ove paste za zube. Pakovanje obećava 24-satnu zaštitu i moram reći da ispunjava to obećanje. Zaista efikasno.."

Colgate Total Original Review

Reviews rating

Solid Perfomance

9 Avgust 2023

"Colgate Total Original pasta za zube postala je osnovni deo moje svakodnevne oralne nege. Pruža osećaj dugotrajne svežine i sveobuhvatne zaštite, što ga čini pouzdanim izborom za svakodnevnu upotrebu. Moja usta su čista i zaštićena ceo dan, čak i nakon jela. Primetio sam da su mi zubi primetno čistiji i glatkiji nakon upotrebe ove paste za zube. Pakovanje obećava 24-satnu zaštitu i moram reći da ispunjava to obećanje. Zaista efikasno."

 • Zašto je važno držati bakterije plaka pod kontrolom?

  Držanje bakterijskog plaka pod kontrolom je važno jer je plak osnovni uzrok problema sa oralnim zdravljem. To može dovesti do karijesa, bolesti desni, lošeg zadaha, pa čak i gubitka zuba ako ne čistite zube efikasno. Da biste to držali pod kontrolom, važno je da praktikujete dobru oralnu higijenu, uključujući pranje zuba dva puta dnevno visokoefikasnom antibakterijskom pastom za zube, čišćenjem koncem za zube kao i posetama svom stomatologu radi redovnih pregleda.

 • Zašto je Colgate Total drugačiji?

  Colgate Total pasta za zube nudi 8 sjajnih prednosti za vaša cela usta kako bi vam pružila do 24 sata aktivne zaštite*. Osam prednosti je čak dokazano u najmanje šest objavljenih kliničkih studija. Dokazane prednosti uključuju kontrolu plaka, smanjenje upale desni, smanjenje kamenca, svež dah, zaštitu gleđi, smanjenje osetljivosti, izbeljivanje i zaštitu od karijesa. Rezultati ovih kliničkih studija pokazuju kako Colgate Total nudi superiornu kontrolu plaka kada perete zube 2 dva puta dnevno.

  *Kontinuirana upotreba 2x dnevno nakon 6 meseci.

 • Kako funkcioniše Colgate Total formula?

  Formula Colgate Total, uključujući formulu dvostrukog cinka i arginina kao i pena na bazi amino kiselina, ima efikasno antibakterijsko dejstvo. Deluje na ova tri načina: prodire u bakterijski plak, razgrađuje ga radi lakšeg uklanjanja i sprečava da ponovo nastane. Rezultat je 24-časovna zaštita cele usta*.

  *Kontinuirana upotreba 2x dnevno nakon 6 meseci.